ВИП свидетелят Ваклин, след чиито сигнал и показания бяха осъдени за

...
ВИП свидетелят Ваклин, след чиито сигнал и показания бяха осъдени за
Коментари Харесай

Широко сърце, широки пръсти

ВИП очевидецът Ваклин, след чиито сигнал и показания бяха наказани за рушвет някогашната кметица Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, получил достойнството персонално да беседва с основния прокурор Сотир Цацаров и претендента за неговите обувки Иван Гешев. " Подложен съм на необикновен напън, тъй като изпълних гражданския си дълг ", оплакал се Ваклин, представен от " 24 часа ".  Бизнесменът бил смутен от обява в проверяващия уебсайт " Биволъ ", която го свързва със зам. главния прокурор и главно настоящо лице при ареста на Иванчева - Гешев. Затова решил, а и получил правото персонално да се срещне с Гешев, с цел да разсее подозренията за съгласуваност сред двамата. Нищо че до момента никой простосмъртен очевидец, а и отчаян от неналичието на правдивост български жител не е имал тази привилегия.

Хора с необятно сърце ни ръководят. Изслушват, дават, единствено да е удовлетворен народът. " Взели сме решение, вложили сме, построили сме и сме го дали на хората ", обобщил министър председателят инспекцията си на автомагистрала " Европа ", оповестява " Труд ".  А на въпрос от кое място са го взели, преди да го дадат, Борисов мълчи. Неговата работа е да раздава, тази работа става ударна преди избори. А фактът, че министър-председателят приказва в множествено число, ни подсеща за едно безсмъртно отпреди години:  " приятели, дайте да дадем ".

Пък България е дала доста на света. Да не приказваме за Пламен. " Пламен Георгиев има няколко образования, хиляди награди, с милиарди арестувани и иззети средства, с няколко езика ", декларирал Борисов във връзка назначението на някогашния КОНПИр за консул в слънчева Валенсия, представен от " Телеграф " . Вярна ще се окаже констатацията, че ни изтекоха мозъците в чужбина. Една пуста недекларирана тераса с няколко квадрата противозаконни постройки ни лиши от експертния капацитет на Георгиев. И това на фона на новината, че има " 3000 свободни места във вузовете преди старта на годината "  начело в " Монитор " .

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР